A jövőd a történetedben rejlik

We build brands that connect with people.

Görgess lejjebb!

Megosztanád a sztoridat?

We love to work with people, who challenge the status quo, who passionate about their craft who keeps the pedals turning

Fókuszálj a értékeidre.

Legyen egyértelmű üzeneted.

Mondd el az embereknek.

Mi befektetéssé

változtatjuk

a kreatív költségeidet.

Szakterületeink

Amivel támogatni tudunk ...

  • Márkastratégia
  • Arculati elemek
  • Digitális jelenlét

Showreel

Válogatott munkáink

Márkasztorik

More projects
Módszerünk

Nem a tervezéssel kezdünk...

Márkaépítési folyamatunk során olyan design megoldásokat fejlesztünk, amelyek üzleti kihívásokra adnak választ, üzleti célokat támogatnak, és valódi üzleti eredményeket hoznak. Megalapozott, hiteles és jól beazonosítható márkákat építünk. Így változtatjuk a kreatív költségeket befektetéssé.

1.Kutatás

Elmerülünk az üzletedben.
Először sokat kérdezünk, hogy megismerjük a történetedet. Kutatunk és interjúzunk, hogy átlássuk az iparági környezetedet, a céged működését, a téged érő kihívásokat és az üzleti céljaidat.

2.Márkastratégia

Segítünk fókuszálni.
Egy igazán erős kreatív koncepció nem a véletlen műve, hanem erősen megalapozott. Ezért a folyamatot egy stratégiai workshoppal folytatjuk, ahol segítünk tisztán látni, hogy mi a márkád DNS-e, hitvallása és jövőképe. Külső szemként segítünk fókuszálni azokra az értékekre, amik megkülönböztetnek másoktól a piacon. A történeted lényegét kivonatoljuk. Egy érthető, könnyen befogadható üzenetbe sűrítjük.

3.Vizuális jelenlét

Kialakítjuk a márkád vizuális világát.
Stratégiai üzeneteidet a design nyelvére is lefordítjuk, hogy a célcsoportod kapcsolódni tudjon hozzád, és a te termékedet válassza. Saját vizuális világot hozunk létre a márkádnak. Az arculatot úgy alakítjuk ki, hogy rugalmasan használható elemekből álljon. Erős, beazonosítható márkát alapozunk meg. Minden megjelenési felületet úgy tervezünk meg, hogy kristálytisztán és következetesen közvetítse ugyanazt a karakteres képet a márkádról.

+1

Hiszünk benne,
hogy a márkád jövője a történetében rejlik, és hogy ha ezt a történetet jól adod át, az igazi hozzáadott értéket fog teremteni számodra. Azt valljuk, hogy a márkaépítési folyamat olyan, mint egy kert kialakítása: az eredmény azonnal látványos, viszont a fenntartásához időre és folyamatos gondozásra van szükség. A márkastratégiádat hosszú távon és következetesen kell alkalmaznod a sikerhez, át kell hatnia a mindennapi működésedet.

partnereink

Akikkel közösen építkezünk

Szeretünk olyan emberekkel dolgozni, akik értik a szakmájuk csínját-bínját. Akik őszintén hisznek abban, amit csinálnak. Akik hozzánk hasonlóan szívüket-lelküket beleteszik a folyamatokba, mert minőségi eredményre törekszenek. Elkötelezettek, és konzekvensen képviselik a márkájuk értékeit. Szeretnek másokkal közösen létrehozni dolgokat. Nyitottak az új megoldásokra és a változásra, mert hisznek a folyamatos fejlődésben. Ezért tekintenek a tervezési folyamatokra is befektetésként.

Rólunk mondták

„Amikor új üzletágunk számára szerettük volna megalkotni a megfelelő brandet, nem volt kérdés, hogy ezzel a céltudatos, innovatív csapattal szeretnénk dolgozni. A közös munka eredményeként született meg új márkánk, a Pactic és a hozzá tartozó márkastratégia, ami megkülönböztet minket a versenytársaktól és kiemel a logisztika és az online tér zsúfolt piacán.”

Nagy Tamara

Pactic / Fürgefutár

„Alaposak, minden apró részletre odafigyelnek. A stratégiai munkának köszönhetően a weboldalamon teljesen azt jelenítették meg, amit viszont szerettem volna látni magamról. Lényegretörő, átlátható, jól szerkesztett, profi munka!
Azóta is több üzleti megkeresésem érkezett a weboldalamon keresztül.”

Bicsár Attila

Séf / Sauska 48

„Nem mindenki tekint így a grafikai tervezés folyamatára, mint a Ustory csapata. Hasznos volt számunkra, hogy a folyamat elején feltérképezték, kik vagyunk, kik a versenytársaink stb. Sok mindenre ráébresztettek minket a saját márkánkkal kapcsolatban, amin korábban így még soha nem gondolkoztunk. Profi és innovatív grafikai tervezői tudás, kombinálva nagy adag értő és beleérző stratégiai szemlélettel: ez a Ustory.

Pelle László és Marianna

Pelle Pince, Tokaj
Megosztanád a történeted?

Csupa fül vagyunk...

Szívesen meghallgatjuk, milyen kihívásokkal nézel szembe. Segítünk megtalálni azt a megoldást, ami segíthet elérni az üzleti céljaidat.

keress meg minket!
foglalj konzultációt
foglalj konzultációt

Rólunk ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Duis.